JohanPolling verkeersopleiding

Het bedrijf Johan Polling Verkeersopleiding

Geschiedenis

Johan Polling Verkeersopleiding is een bedrijf met bijna 23 jaar ervaring in hoogwaardige rij-& chauffeursopleidingen. Begonnen met rijopleidingen van auto en motor, werd de verkeersschool snel een bekende naam in ons dekkinggebied. Door de snelle groei in klanten, werden ook de rijopleidings mogelijkheden navenant uitgebreid.


Opleidingen

Sinds jaren, kan Johan Polling Verkeersopleiding, alle rijopleidingen aanbieden die het CBR examineert.
Tevens is het mogelijk om uitvoerige theorietrainingen te doen voor deze rijopleidingen en uiteraard het algemene theorie examen.

Lesgebied

Johan Polling Verkeersopleiding geeft lessen in en rondom de examen plaatsen van het CBR, te weten Assen en Groningen.


Missie


Johan Polling Verkeersopleiding heeft de kwaliteit van haar opleidingen als een van haar peilers van het bedrijf. Deze kwaliteitsnorm uit zich o.a. in de lesmethodiek en klantgerichte individuele benodigdheden voor het beheersen ervan. Elke dag/avond waarop de theorielessen zijn, zal dit in groepsverband danwel individueel gegeven worden.

Rijlessen kosten geld, u krijgt waar u voor betaald.
Een standaard rijles is 60 minuten, meerdere uren per rijles of per week behoort ook tot de mogelijkheid.

Men kan het tempo van lessen zelf bepalen en Johan Polling Verkeersopleiding zal zich hierbij flexibel opstellen om het tijdbestek van de rijopleiding naar de wensen en kunnen van de leerling aan te passen. 


Toekomst

Er zal op toegezien worden, mee te blijven groeien met de ontwikkelingen en vraag binnen de rijvaardigheid. Van zowel klant alswel Landelijke eisen en mogelijkheden.
Er wordt les gegeven met electrische bromfietsen. Dit omdat het zuiniger is, en het millieu bespaard. We zijn de eerste in het Noorden van Nederland die hierop les geeft!
In de nabije toekomst zal ook een electrische auto tot de mogelijkheden behoren.

Verder zal er binnenkort ook thuisstudeer materiaal worden geleverd, in de vorm van een CD-Rom.
Deze cd-rom is volledig in eigen beheer gemaakt, en bevat o.a. videos en test examens.


Uw Inst
ructeur

Johan Polling

De meeste opleidingen worden gegeven door Johan Polling, een man die alle type klanten inmiddels onder zijn hoede gehad heeft. Door de ervaring met de diversiteit aan klanten, weet hij wat een klant nodig heeft op individuele basis om de materie te doorgronden en te motiveren. Rust en duidelijke uitleg zijn kenmerken van zijn lesmethodiek. Johan Polling geeft les in een BMW 330D.

 


Welkom bij Johan Polling Verkeersopleiding!